Om oss

Välkommen till Dryft! Hos oss kan du få hjälp med allt som omfattar målning och fasadrenoveringar i Göteborg. Vår personal är utbildade och certifierade inom ett flertal olika specialistområden. Bland annat kan vi hjälpa dig med dekorationsmålning, tapetsering och målning i våtrumsutrymmen. Vi samarbetar också med flera hantverksfirmor vilket innebär att vi kan erbjuda tilläggstjänster i samband med din fasadrenovering i Göteborg. Du kan få ett bra pris på fasadrenoveringar och målning i samband med att du behöver utföra en fasadrenovering för putsade fasader.

Vi är stolta över våra nöjda kunder! För oss är konkurrenskraftiga priser, arbete utfört med hög kvalitet och nöjda kunder det viktigaste.

Om vår personal

Vi på Dryft är ett glatt gäng bestående av både killar och tjejer som älskar det arbete som vi utför. Vi arbetar endast med miljövänliga produkter och verktyg vilket innebär att vi gör vårt yttersta för att vårt arbete inte ska påverka miljön. Dryft kan åta sig allt inom inomhusmålning och tapetsering till fasadmålning i samband med fasadrenovering i Göteborg. Vi är experter på det arbete som vi utför och lämnar självklart också garantier för vårt arbete. Dessutom så innehar vi F-skatt och alla de försäkringar som krävs för att kunna utföra vårt arbete på ett tryggt och säkert sätt.

Välkommen att kontakta oss med ditt projekt!